In memoriam Ron Visser

By
401
In memoriam Ron Visser

In memoriam Ron Visser

( ✝ 1/4/2023 )

 

Ron Visser was een intrinsiek levensgenieter, opgewekt en creatief: geluk vermenigvuldig je door het te delen. Dat was de eerste natuur van Ron. Als professioneel restaurateur-chef. En ook bij ons. Bij zijn eerste proeverij opende hij de ogen voor hogere kwaliteit prosecco én verzorgde de hele proeverij bijpassende hapjes: vismousse, gegrillde groente, charcuterie en kazen. Goed combineren van wijn en spijs, Ron genoot ervan en deelde zijn kennis. 

 

Ron Visser werd in 2020 lid. We kenden Ron al langer, omdat Cobie daarvoor lid was geweest van de Brabantse Wijnsociëteit. Hij wilde graag lid worden om een goede balans te realiseren tussen hard werken en ontspanning. Hij kon kritisch zijn, de gel van lychee die chef Julien Binz combineerde bij een gerecht van kreeft, vond hij onbegrijpelijk. Toch genoot hij intens van dat diner in Ammerschwir en de proeverijen op onze Elzas reis. 

 

Ron zorgde voor zijn omgeving. Altijd en overal. Nooit te beroerd om een hand uit te steken. Ongeacht waar we waren. Of het nu was op onze wekelijkse proefavond in Goirle, als we in Lage Mierde een barbecue hadden en op wijnreis in de Elzas. 

 

Ron had oog voor anderen. En oor voor anderen. Hij was oprecht geïnteresseerd in je. Zeker als je het geluk had één-op-één met hem te spreken. Velen van ons hebben dat mogen ervaren. 

 

Rust zacht Ron. 54321
(0 stemmen. Average 0 of 5)